החוויה שלנו מאתונה: סטודנטים מהמחלקות להנדסת תוכנה והנדסה כימית לקחו חלק בסיור סטארט-אפ בינלאומי באתונה, יוון

במהלך חודש מאי 2023, קבוצה של סטודנטים מהמחלקות להנדסת תוכנה והנדסה כימית הוזמנו לצאת למשלחת מטעם שנקר לסיור באתונה, יוון, ולהצטרף לסיור עם אוניברסיטת Hochschule Neu-Ulm, סביב יזמות וחדשנות באקו-סיסטם היווני.

הסטודנטים אדוה שלומית אפלבוים וואליד יונס, מהמחלקה להנדסת תוכנה, והסטודנטית בר נחמיאס אברהם, מהמחלקה להנדסה כימית, החלו את הביקור ב-Impact Hub Athens, מרכז חדשנות חברתי נודע, שבו נחשפו לאווירה התוססת ולמשימה של המרכז לטפח שיתופי פעולה בעיר.

בנוסף, הם לקחו חלק בהאקתון HackAthens, שבו עבדנו לצד סטודנטים מאוניברסיטת מערב אטיקה. "זו הייתה הזדמנות מצוינת ליישם את הכישורים והידע שלנו תוך שיתוף פעולה עם אחרים", מספר ואליד יונס.

הסיור הסתיים בביקורים במוסדות חשובים בעיר, ביניהם לשכת התעשייה והמסחר ההלנית הגרמנית, ואוניברסיטת אתונה לכלכלה ועסקים עם מרכז אתונה ליזמות וחדשנות.

המשלחת סיפקה תובנות חשובות לגבי הנוף הכלכלי, החדשנות וההזדמנויות העסקיות של יוון, והרחיבה את החיבור הבינלאומי של שנקר עם מוסדות אקדמיים נוספים ברחבי העולם.