בימת הדיקן 2023 של בית הספר להנדסת תעשייה וניהול

בימת הדיקן 2023 של בית הספר להנדסת תעשייה וניהול

בימת הדיקן, אירוע ההרצאות של בית הספר להנדסת תעשייה וניהול בשנקר, חוזר ליום מעשיר במיוחד עם 3 הרצאות בנושאי בינה מלאכותית, שמירת נתונים ועוד. הכניסה חופשית!

מר גדי רחלזון: מהפכת ה-Cloud-ERP משיבוש גלובאלי להזדמנות תעסוקה פנומנאלית

בעידן שבו השחקנים המובילים בשוק מערכות ה-ERP, היצרנים, חברות הפרויקטים והאינטגרציה מוצאים עצמם בעיצומה של מהפכת הענן.

למרות שבמבט ראשון נראה כי המהפכה הינה טכנולוגית במהותה, בפועל מדובר על שינוי יסודי בתפיסות העולם העיסקיות-מסחריות-תפעוליות של העשורים הקודמים.

ארגונים בוחנים מחדש את השקעותיהם בתחום, שחקנים שהיו פעם מובילי שוק נעלמים ושחקנים חדשים צצים ועולים בזירה המודרנית. הספקים נדרשים לחשיבה יצירתית על מנת להמשיך ולצמוח ובעיקר להיות רלוונטיים מציאות זו משפיעה באופן ישיר גם על עולם התעסוקה וההתמודדות על משרות בתחום הולכת ונהיית מורכבת יותר ויותר בוגרי הפקולטות להנדסה, ניהול, כספים וכלכלה מוצאים עצמם מתמודדים על תפקידים המשלבים מומחיות והבנה בתהליכים עיסקיים, טכנולוגיה וחשיבה עיסקית.

בהרצאה נסקור את השינוי אותו עובר השוק וכיצד הוא משפיע על מחפשי העבודה בזירה המאתגרת.

מר גדי רחלזון, יזם עיסקי מלווה חברות וארגונים בתהליכי צמיחה עיסקית המשלבים טכנולוגיה ואנשים. במשך 25 שנות קריירה הקים וניהל בישראל נציגויות של יותר מ-40 חברות תוכנה בינלאומיות, הוביל בהצלחה זירה של יותר מ-20 שותפים עסקיים שכיסו יותר מ-5000 חברות וארגונים בישראל.

Mr. Dori Bar-Ilan: Secure software development in the era of Open Source and AI

According to experts in 2023, 96% of the commercial code contains open source. In the last few years supply chain attacks have become one of the most effective methods of performing sophisticated and long lasting cyber attacks. In the lecture we will cover the different methods of attacks and the tools we have to tackle the challenge.

Dori Bar-Ilan: Cyber security expert leading large scale, complex and multidisciplinary solutions for Nation and global organizations. Working in the cyber security domain for more than 25 years providing innovative solutions that protect sensitive organizations from cyber attacks.

מר שמוליק קליין: מחלום למציאות

מר שמוליק קליין, בעלים ויו"ר קבוצת קל אוטו, גדל בבאר שבע בשכונת עוני והתייתם משני הוריו בשנות העשרים לחייו. במסגרת ההרצאה ישתף בסיפור חייו ואיך הקים ושינה את ענף הרכב בישראל, הרצאה מעוררת השראה שבה כל אחת ואחד יוכל למצוא את סיפור חייו ולקבל כלים שיוכל להתמודד עם האתגרים האמנות והרגשות של עצמו.