אמנות במשלוח: מגשי הטייק אוואיי מסגרי הקורונה הפכו ליצירות קרמיקה

חדשות ואירועים

אמנות במשלוח: מגשי הטייק אוואיי מסגרי הקורונה הפכו ליצירות קרמיקה

תקופת הסגרים התכופים שהביאה איתה מגפת הקורונה זכורה לרבים כ"תור הזהב" של משלוחי מזון ממסעדות.

חלטורה כשליח וולט שמדווש ברחובות הריקים הפכה למקצוע "חיוני" שקנה לשליחים חופש ממגבלות התנועה הנוקשות, ועבור מזמיני האוכל המסוגרים בבתיהם, משלוחים הכניסו קצת אקשן וטעם לחיים.

תאיר אלמור (צילום: אחיקם בן יוסף)

במקרה של המעצבת התעשייתית והקרמיקאית הצעירה תאיר אלמור, בוגרת המחלקה לעיצוב תעשייתי, המשלוחים היו השראה, דרך לזכור את התקופה ההזויה הזו בהיסטוריה, והפכו לסדרת כלי קרמיקה הנקראת Sushi Restaurants Near Me ("מסעדות סושי קרובות אליי").

לקריאת הכתבה המלאה באתר YNET לחצו כאן!

בודק...