הארץ: המלצה על תכנית הלימודים להכשרת מסעדנים במחלקה ללימודי חוץ בשנקר

עתונות

14 שעות ביום, 15 אלף שקל בחודש – אבל מבשלים לנשיאים וראשי ממשלות: מה עושה שף ראשי?

יש עוד השכלה שיכולה לעזור?

"כן. יש תואר במסעדנות, בשנקר למשל, וזה יכול לעזור. ידע ניהולי הוא גם דבר חשוב, כי בסופו של דבר שף אחראי על צוות של עובדים, ועובד מול כל הגורמים במסעדה והספקים, אז קורסים בניהול או ניהול משברים הם דבר חשוב. גם תואר במינהל עסקים יכול גם לתרום לעוסקים בתחום. יש גם צורך בהרחבת ההשכלה על התחום – לקרוא ספרים של שפים, ספרים על עולם המסעדנות, ולהכיר ספרי בישול משפיעים. מדובר בנדבך חשוב בתפקיד, משום שהליבה שלו היא ידע קולינרי. בלי קריאת ספרים כנראה לא הייתי מגיע לאן שהגעתי".

לקריאת הכתבה המלאה לחצו כאן!

בודק...