שרה רופמן: ראשת המחלקה לעיצוב פנים במכללה למנהל, מרצה לשעבר במחלקה לעיצוב טקסטיל

המעצבת שרה רופמן מונתה לראשת המחלקה לעיצוב פנים בבית הספר לעיצוב וחדשנות, המסלול האקדמי – המכללה למנהל. רופמן, מרצה בכירה בבית הספר לעיצוב וחדשנות, היא בעלת תואר שני מהתכנית הבינתחומית באמנויות  באוניברסיטת תל אביב, תואר ראשון בעיצוב פנים מהמכללה למנהל ותואר ראשון באמנות בינתחומית באמנויות באוניברסיטת תל אביב.

בעברה ניהלה רופמן את קליניקת המעצבים במכללה למנהל, הפיקה את אירועי ספיד־דיזיין הראשונים בארץ שזכו בפרס אמיליו אמבז לאדריכלות ירוקה מטעם מגזין אדריכלות ישראלית. רופמן זכתה באות העיצוב על עיצוביה בסטודיו הפרטי, ואף שימשה בהמשך כשופטת של אותו הפרס בקטגורית עיצוב פנים. היא כתבה  אודות עיצוב ואדריכלות עבור מגזינים לעיצוב כמו דומוס ישראל ומגזין טקסטורה של עיתון גלובס.  בנוסף הייתה מרצה במחלקה לעיצוב טקסטיל בשנקר.

לקריאת הכתבה המלאה לחצו כאן!