שנקר האירה את קמפוס המכללה בצבעי כחול לבן

עתונות

שנקר הצטרפה ליוזמה במסגרתה עשרות אוניברסיטאות ומכללות מכל הארץ האירו בו זמנית בצבעי כחול-לבן את בנייני הקמפוסים

המוסדות להשכלה הגבוהה שלקחו חלק במחווה הם: אוניברסיטת בן-גוריון, האוניברסיטה העברית, אוניברסיטת תל אביב, מכון ויצמן למדע, אוניברסיטת בר-אילן, אוניברסיטת רייכמן, אוניברסיטת חיפה, הטכניון מכון טכנולוגי לישראל. כמו כן האוניברסיטה הפתוחה, אוניברסיטת אריאל, בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים, המכללה האקדמית ספיר והמכללה הטכנולוגית ספיר, SCE -המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון. עוד נטלו חלק הקריה האקדמית אונו, עזריאלי מכללה אקדמית להנדסה ירושלים, מכללת הדסה ירושלים, מכללת אפרתה ומכללת שנקר-הנדסה, עיצוב אמנות. המרכז האקדמי שערי מדע ומשפט, HIT מכון טכנולוגי חולון, המכללה האקדמית אחוה, אפקה-המכללה האקדמית להנדסה בתל-אביב, מכללת סמינר הקיבוצים- המכללה לחינוך לטכנולוגיה ולאומנויות (ע"ר). המכללה האקדמית בית ברל, המכללה האקדמית להנדסה בראודה בכרמיאל, המכללה האקדמית כנרת, המכללה האקדמית עמק יזרעאל. המכללה האקדמית צפת, המכללה האקדמית גליל מערבי, המכללה אקדמית תל-חי.

לקריאת הכתבה המלאה לחצו כאן!