כנס ISVIS השלישי: ויזואליזציה, נתונים ובינה מלאכותית בכנס של שנקר ואוניברסיטת חיפה

נתונים, נתונים ועוד נתונים. בשנים האחרונות מסתמנות מגמות מקבילות ולעתים סותרות באיסוף, ניתוח ותצוגת נתונים. לצד התפתחויות מרתקות בפרקטיקה ובמחקר של הויזואליזציה אנחנו רואים גם עליה בבינה מלאכותית וניתוח אלגוריתמי אשר בוחרים לוותר על הניתוח האנושי לטובת גישה של ״קופסה שחורה״. האם הויזואליזציה משקפת עבורנו את הנתונים ומעצימה את שליטתנו בהם או שמה היא משמשת סד חזותי לתהליכים ממוכנים?

כנס ISVIS השלישי יתקיים ב-27 ביוני 2017 כדי לדון בעולם הויזואליזציה הישראלית, לסקור את העשייה המקומית והבינלאומית בתחום ולהתמודד עם השאלות הבוערות בתקופה זו. גם הפעם הכנס ימשיך במסורת הרב-תחומית של התחום ויארח חוקרים ויוצרים לדיון על הקשת הרחבה שבין עיצוב, הנדסה, תקשורת, אקדמיה ותעשייה. השנה יתארח הכנס באוניברסיטת חיפה אחרי שנתיים בשנקר.

לפרטים נוספים על האירוע המסקרן לחצו כאן!