אפרת אנזל, מרצה במחלקה ללימודי חוץ, משתתפת בכתבה על חומרי גלם, מסעדנות והחיבור ביניהם

חדשות ואירועים

אפרת אנזל, מרצה במחלקה ללימודי חוץ, משתתפת בכתבה על חומרי גלם, מסעדנות והחיבור ביניהם

אנזל, שחלק מפעילותה מוקדש היום לייעוץ למסעדות, החזיקה תוכנית בוקר יומית בטלוויזיה בעשור הקודם (אחרי שנטשה את לימודי הרפואה) וגם תוכנית רדיו עם מיכל אנסקי (שבה הייתה ללוקסי פינת טריוויה). היא כתבה ב'טיים אאוט', ובמגזין 'על השולחן'. היום היא מרצה בנושא מסעדנות במכללת שנקר.

לקריאת הכתבה המלאה לחצו כאן!

בודק...