תלמידי המחלקה לעיצוב תכשיטים מציגים בתערוכה בחנות העיצוב של מוזיאון ארץ ישראל

תלמידי המחלקה לעיצוב תכשיטים ע"ש אליס גוטסמן יציגו את עבודותיהם בתערוכה בחנות מוז"א: חנות העיצוב הישראלי של מוזיאון ארץ ישראל.

התכשיטים המוצגים בתערוכה נוצרו במסגרת פרויקט "היום שאחרי", שבו משתתפים תלמידי התואר הראשון במחלקה לעיצוב תכשיטים.

עיצוב: איריס ברנוב (צילום: אחיקם בן יוסף)

בפרויקט זה התמודדו הסטודנטים עם פיתוח שפה אישית ליצירת קוקלציית תכשיטים ייחודית לכל אחד מהם - שפה שנרקמת מתוך המפגש של רעיון, עיצוב וחומר. גיבוש המסגרת הרעיונית לתכשיטים הנו רק החלק הראשון בתהליך, שממשיך ומתפתח סביב בחירת ויצירת חומרים לפרויקט, ועד ליישומו בטכנולוגיות מסורתיות ועכשוויות.

עיצוב: תמרה אייזנשטיין (צילום: אחיקם בן יוסף)

קורס זה מיישם בפועל את אחד הדגשים העיקריים שמנחים את המחלקה לעיצוב תכשיטים בשנקר מיום היווסדה: מציאת גשרים וחיבורים בין ביטוי אישי וחדשנות בלתי מתפשרים לחשיבה תעשייתית  – לרבות היכרות והתמודדות עם היבטים מסחריים ושיווקיים של העיסוק בעיצוב תכשיטים.

משתתפים: אוריון איבלייב, איריס ברנוב, אלמוג צ’יניאו, דנה בן-עמי, מיטל בן יוסף, מריה לפוכובה, נועה קפלן, סיגי איידלמן, שלי דיין, שלי ספקטור ותמרה אייזנשטיין.

התערוכה תוצג ב-28.5-18.6 | מוזיאון ארץ ישראל, חיים לבנון 2, תל אביב

בראש העמוד: עיצוב: מיטל בן יוסף (צילום: אחיקם בן יוסף)