Local: בוגרי שנקר מציגים חדשנות ומקוריות קולינרית

סט כלי בישול מסורתיים, אפליקציה להזמנת משלוחים, ספר בעקבות 5 מאכלים ישראליים, תדמית למשאית מיצים, מרכז לאפייה וגידול מחמצות: בוגרי המחלקות להנדסת תוכנה, תקשורת חזותית ועיצוב תעשייתי בשנקר מציגים בימים אלה לראווה את פרויקטי הסיום שלהם ומביאים אל עולם העיצוב בשורות חדשות ומרעננות בכלל בתחום האוכל, קולינריה, אירוח ובישול. 

בין העבודות שהציגו בוגרי המחלקות השונות בתערוכות הבוגרים ניתן היה לראות קונספטים מעוצבים של בית קפה מולקולרי, ספר בעקבות מאכלים, מיתוג למשאית מיצים חדשנית, מרכז לאפיה וגידול מחמצות, פאב בו לומדים שפות זרות, מיתוג לשמן זית היי טקי, אפליקציית משלוחים, כלים לבישול מסורתי ועוד. 

בראש העמוד: כלי הבישול של אורי רביד, בוגר המחלקה לעיצוב תעשייתי (צילום: אחיקם בן-יוסף)

מתעניינים בלימודים? השאירו פרטים