התוכנית הבינלאומית ללימודי מוסמכים בהנדסת פלסטיקה עם אוניברסיטת UMass Lowell בתנופה

יוצאים לדרך בינלאומית: ההסכם בין המחלקה להנדסת פלסטיקה ואוניברסיטת UMass Lowell במסצ'וסטס לתכנית משותפת ללימודי מוסמכים בהנדסת פלסטיקה נכנס לשלב היישומי.

ב-8 בספטמבר התקיימה פגישה בין פרופ' אחמד עבדאלאל - הפרובוסט של UMass Lowell - סטיב מק'רתי, ראש התכנית ללימודי מוסמכים במוסד האמריקני, פרופ' שמואל קניג - דיקן הפקולטה להנדסה בשנקר - ופרופ' חנה דודיוק ראש המחלקה להנדסת פלסטיקה. יחד הוגדרו 15 קורסים משותפים, שסטודנטים משני המוסדות יוכלו לבחור לצבירת נקודות קרדיט בלימודים לקראת תואר מוסמך (M.Sc).

מימין לשמאל: פרופ' בוב מאלוי, ראש המחלקה להנדסת פלסטיקה בלוואל, פרופ' סטיב מק'רתי, ראש התוכנית ללימודי מוסמכים בפלסטיקה בלוואל, פרופ' פאולה ריימן, ראש המחלקה למדעי החברה בלוואל, פרופ' סטיב מישול, ראש המחלקה לאמנות בלוואל, פרופ' אחמד לעבדאלאל, הפרובוסט של לוואל, פרופ' חנה דודיוק ראש המחלקה להנדסת פלסטיקה בשנקר, פרופ' שמואל קניג, דיקן הפקולטה להנדסה

במסגרת זאת, סטודנטים מ-UMass Lowell שילמדו בשנקר יוכלו לצבור 12 נקודות קרדיט בסמסטר וסטודנטים משנקר שילמדו בארה"ב יוכלו לצבור עד 15 נקודות קרדיט בסמסטר.

במהלך שהות הסטודנט במוסד המארח, יבצע את המחקר עבור התואר וכל אחד מהמוסדות יוותר על תשלום שכר הלימוד של הסטודנטים האורחים.

בסמסטר האביב הקרוב צפויים להגיע לשנקר סטודנטים ראשונים מ-UMass Lowell לקראת לימודים במחלקה להנדסת פלסטיקה.