בית הספר להנדסת תעשייה וניהול מבלים בסיור מרתק באוניברסיטת O.P. Jindal Global University. בהודו

משלחת הסטודנטים השניה של בית הספר להנדסת תעשייה וניהול החלה את הסיור הלימודי בהודו תחת הכותרת "הודו במאה ה-21: בין מסורת לחדשנות" בסדרת הרצאות באוניברסיטת O.P Jindal Global University

סדרת הרצאות עוסקת בסביבה העסקית בהודו, מבנה הכלכלה, המשק והתעשייה ההודית, הזדמנויות עסקיות לחברות ישראליות בהודו, תרבות וחברה הודית ועוד.

בין שאר ההרצאות תיפגש המשלחת עם נציגי השגרירות העוסקים בסחר בין מדינת ישראל לבין הודו. בנוסף, יתקיימו סיורים במגוון מפעלים וחברות – מהתעשייה המסורתית ועד לחברות הייטק.

המשלחת תשתתף בכנס 2019 WEF-Women Economic Forum ובמסגרתו ירצו סטודנטים מביה"ס להנדסת תעשייה וניהול על החדשנות בישראל.

במעמד הפתיחה באוניברסיטה המארחת ציין דיקן הפקולטה, פרופ' אהוד מניפז, את הכוונה לפתח תכנית שת"פ עם האוניברסיטה הכוללת חילופי סטודנטים ומרצים.

בתמונות: פרופ' אהוד מניפז, ראש המשלחת ד"ר מאירה לוי  וד"ר אורה סתר - יועצת בכירה לסיור הלימודי בהודו, מרצה בפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב ובאוניברסיטת MDI בהודו.