תכנית חדשה וייחודית מסוגה בארץ לתואר שני בהנדסת תעשייה וניהול

המחלקה להנדסת תעשייה וניהול בשנקר שמחה לבשר על פתיחת תוכנית ייחודית לתואר שני (ללא תזה),ש גובשה בשיתוף מנהלים בכירים בתעשייה, בהם סמנכ"ל מיקרוסופט ישראל, מנכ"ל טלדור וסמנכ"ל מערכות מידע בפלאפון. בכך היא תאפשר לבוגריה להיות מעודכנים בצרכים העדכניים והעתידיים של החברות המובילות במשק!

התוכנית החדשנית, שאין מקבילה לה במוסדות להשכלה גבוהה בישראל, מאפשרת בחירה ב-2 מסלולי ההתמחות:

• ניהול התפעול: מסלול המיועד לבעלי תואר ראשון בהנדסה ומקנה ידע וכלים מתקדמים בהנדסת תעשייה, ניהול מערכים תפעוליים, תכנון מערכי ייצור ועוד.
  • ניהול תעשייתי: מסלול ייחודי להכשרה ניהולית בתחום Retail Management (ניהול קמעונאות) ומיועד למהנדסי תעשייה וניהול ולבוגרי תואר ראשון בהנדסה ובדיסציפלינות שונות (מנהל עסקים, מדעי החברה, מדעי החיים, עיצוב ועוד), המועסקים בעסקים בסקטור הצרכנות, ברשתות שיווק, בגופים קמעונאיים או בחברות ייעוץ לארגונים בתחומים אלה, מנהלים או מתעתדים להקים עסקים בתחומים אלה.

סגל ההוראה של התוכנית כולל מומחים מהארץ ומהעולם במגוון תחומים, בהם: חקר ביצועים, סימולציה, התנהגות לקוחות ויזמות. בין היתר ילמדו את הסטודנטים פרופ' נלסון פריימן (Columbia University) ופרופ' מייקל פינדו (New York University), הנחשבים לחוקרים ולמרצים מובילים בעולם בתחומי ניהול קמעונאות וניהול התפעול. בראש התוכנית עומד פרופ' ראובן קרני מהמחלקה להנדסת תעשייה וניהול בשנקר.

לפרטים מלאים ולהרשמה לחצו כאן או התקשרו עכשיו למרכז הייעוץ והרישום: 1-800-55-1111!