למה הם עושים את זה לעצמם: פגיעה עצמית באמנות גוף רדיקלית

19/5/19 16:30 - 19:30 ספרייה, בניין מיטשל // ידע עם 8, רמת גן

הנכם/ן מוזמנים/ות לערב עיון לכבוד יציאת ספרה החדש של ד"ר חנה פרוינד-שרתוק למה הם עושים את זה לעצמם: פגיעה עצמית באמנות גוף רדיקלית.

במהלך האירוע יתקיימו שיחות מפי ד"ר ינאי טויסטר - ראש היחידה להיסטוריה ופילוסופיה (שנקר) | גיורא רוזן - עורך ספרי קו אדום, הוצאת הספרים של הקיבוץ המאוחד | ד"ר מיכל גל (שנקר) | פרופ' משה צוקרמן (אוניברסיטת תל אביב) | ד"ר רון בן טובים (אוניברסיטת בין גוריון) | דלית מתתיהו (אוצרת ראשית לאמנות ישראלית - מוזיאון תל אביב) ד"ר מיכל גל (שנקר) | פרופ' משה צוקרמן (אוניברסיטת תל אביב) | ד"ר רון בן טובים (אוניברסיטת בין גוריון) | דלית מתתיהו (אוצרת ראשית לאמנות ישראלית - מוזיאון תל אביב).

ד"ר פרוינד-שרתוק חנה היא חוקרת אמנות ועוסקת בביקורת תרבות, מלמדת קורסים באמנות עכשווית ואודות "מחאה בעיצוב ובאמנות" בשנקר.