שנקר 2020: אירועי סוף השנה!

4/9/20 11:00 - 17/9/20 20:00 בניין עלית, בית הספר לאמנות רב-תחומית // ז'בוטינסקי 8, רמת גן

❗ הודעה חשובה ❗ בשל המצב וההוראות החדשות, אנו נאלצים להתנות את הכניסה לתערוכות סוף השנה בשנקר בהרשמה מראש. אנו עושים כמיטב ביכלתנו להמשיך ולפתוח את הכניסה לתערוכות כבכל שנה, ומבקשים מקהל העוקבים שלנו להיצמד להנחיות הביטחות. שימו לב: לא תתאפשר כניסה בלי הרשמה מראש!

>> להרשמה לתערוכה בבית הספר לאמנות רב-תחומית לחצו כאן!

אז אחרי שבוע של תערוכות מדהימות, ועם יותר מ-3,000 מבקרים (כולם תחת הגבלות התו הסגול) - אנחנו שמחים לפתוח את התערוכה של בית הספר לאמנות-רב תחומית בשנקר!

בואו לחוות את עולמם הפנימי של הבוגרות והבוגרים, שמתחו את גבולות היצירה שלהם ויציגו פרויקטי גמר במגוון דרכים: צילום, פרפורמנס, וידאו-ארט, אמנות פלסטית ועוד...

שנת 2020 תיזכר בספרי ההיסטוריה כשנה שהעניקה לנו לקחים רבים - במיקרו ומאקרו. חנויות קטנות וחברות תאגיד גדולות קרסו כהרף עין, נכנסנו להסגר ולמדנו על בשרנו מהו "ריחוק חברתי". המסרים והלקחים מחלחלים אט אט ונכנסים לחוויה ולזיכרון האנושי. כעת אנו מתחילים לעבד את המידע ולהבין מה ניתן להפיק ממנו ואיך מתגברים על המכה. אנו ניגשים לתערוכת סוף השנה עם עננים של סימני שאלה: האם תהיה בכלל תערוכה?

ואם כן, איך ממשיכים מהמקום שנקלענו אליו – כאנושות?

נוכחנו לדעת שאנחנו זקוקים לאינטראקציה אנושית, למגע, לסקרנות! נראה שאין תחליף אמיתי ללחיצת יד או חיבוק. ולצד כל זה, גם שמחה על הרוגע והשקט שנוצרו, ועל הטבע שחזר לנשום לרווחה.

הסטודנטים שלנו ניגשו לעבודה על פרויקטי הגמר עם התעסקות בלקחי ה"כמעט סוף העולם", במה שלמדנו מהקורונה. כך הגיעו לסיומן 4 שנות לימוד גדושות ומאתגרות במחלקות ההנדסה, העיצוב והאמנות של שנקר.

>> להרשמה לתערוכה בבית הספר לאמנות רב-תחומית לחצו כאן!

הבוגרים הטריים מתכוננים להציג את פרויקטי הגמר שלהם ברחבי המכללה במגוון תחומים כגון חברה, רפואה, כלכלה, פמיניזם, גאווה ועצמאות.

השנה, בהתאם למגבלות הקורונה, יערכו במכללת שנקר מגוון אירועים, מפגשים וסיורים מודרכים לקהל הרחב, בהם יחשפו תוצרי המחלקות. הסיורים המודרכים יתנו הצצה לפרויקטי גמר נבחרים, שהצליחו להדגים מצוינות בתחומים חברתיים ועיצוביים, ויחשפו לעומק את תהליכי העבודה במחלקות השונות

אירועי סוף השנה של שנקר מאפשרים להכיר מקרוב את היוצרים, היזמים והאמנים של מחר ולהתרשם מיכולותיהם ומהישגיהם, כמו גם להתוודע למגמות ולתהליכים עכשוויים של עולם העיצוב וההנדסה המקומיים והבינלאומיים.

שעות פתיחה

ימים א' - ה'  11:00 -20:00

יום ו' 10:00 - 13:00

שימו לב: השנה, בשל מגבלות התו הסגול, עליכם להקפיד על הנחיות משרד הבריאות ועל כללי ההיגיינה המפורטים: חובה לעטות מסיכה, שמירת מרחק 2 מטר, שמירה על היגיינה, מדידת חום. יש למלא טופס הצהרת בריאות עם כניסתכם למכללה.

אין להיכנס למכללה במקרים הבאים:

• מי שהיה לו חום ℃38 מעלות; 48 שעות לאחר ירידת החום מתחת ל־℃37.5
  • מי שיש לו תסמיני חום ושיעול, למעט אלרגיה או אסטמה