פתיחת "בית הספר של העיר" בניהולו של ערן איזנהמר

21/9/19 10:00 - 20:00 אידלסון 29, תל אביב

אדר' ערן איזנהמר, מרצה במחלקה לעיצוב פנים מבנה וסביבה בשנקר, ישמש כאוצר וכמנהל של "בית הספר של העיר", כחלק מאירועי פתיחת בית ליבינג, מרכז העיר הלבנה - מתחם תרבות לאדריכלות, עירוניות ושימור חדש בעיר תל אביב-יפו.

אחרי שנים של הכנות ושנה של שיפוץ-שימור, בית ליבלינג יפתח מחדש כשמונים שנה לאחר הקמתו. בית ליבלינג, בתכנון האדריכל דב כרמי, הופך למרכז תרבות לאדריכלות, עירוניות ושימור המתמקד בערכי האדריכלות המודרנית והעיר הלבנה.

בית הספר של העיר מתייחס לעיר כמרחב פעולה ולימוד. התוכנית החינוכית פועלת בבית ליבלינג, בבתי ספר וברחבי העיר, ומציעה מקום להתנסות ולעשייה לכל גיל. בית הספר של העיר שואב השראה מהבאוהאוס, שבו שולבו ידע ופרקטיקה מתחומים שונים - אדריכלות, עיצוב ואומנויות. במהלך אירועי הפתיחה יקיים בית הספר של העיר סדרת פעילויות בבית ליבלינג וברחבי העיר.