בכל מקום ובכל זמן: אבישי צרפתי בהרצאה על e-commerce ועתיד הפרסום

8/4/18 9:00 - 11:00 בנין פרניק, חדר 2103 // אנה פרנק 12, רמת-גן

מי מאתנו לא קנה מוצר כלשהו דרך האינטרנט לאחרונה? רובנו אפילו עשינו זאת זאת דרך הסמארטפון שלנו בזמן שאנחנו שוכבים על הספה. תחום הסחר האלקטרוני (e-commerce) צובר תאוצה בשנים האחרונות ומשנה את עולם הצרכנות כפי שהכרנו אותו והעולם סביבנו הופך יותר ויותר דיגיטלי דרך מדיות חברתיות, אתרי אינטרנט, גוגל, אפליקציות ועוד.

במסגרת הקורס "בינה עסקית" של בית הספר להנדסת תעשייה וניהול בהנחיית מיכל קורן, אבישי צרפתי יסקור את עולם הסחר האלקטרוני, יסביר על התנהגות צרכנית, יציג  את הפלטפורמות והכלים המובילים כיום ויראה מה צופן העתיד וכיצד מפרסמים מנסים (ומצליחים) להגיע אל הלקוחות השונים. צרפתי הוא בוגר תעשייה וניהול מאוניברסיטת בן גוריון וכחלק מניסיונו המקצועי עבד כמנתח מערכות מידע במגוון ארגונים. בשנים האחרונות, עוסק בתחום הסחר האלקטרוני וכיום משמש בתפקיד מנהל דיגיטל בחברת GoMobile ומעביר הרצאות בתחומי התמחותו.

בראש העמוד: Photo by rawpixel.com on Unsplash