כיצד השפיעו מובילי טעם ומעצבים על האסתטיקה של זמנם? ד"ר דניאלה אוהד מרצה במחלקה לעיצוב פנים, מבנה וסביבה

17/1/18 13:30 - 14:30 חדר 5100 // אנה פרנק 12, רמת-גן

עם חוש אסתטי מחודד, מתוחכם ופורץ דרך ובאמצעות קידום ופריסת חזונם, תפיסתם ומשנתם, השפיעו מובילי הטעם והמעצבים הגדולים בכל הזמנים על תרבות הטעם והאסטתיקה של זמנם. היכולת שלהם לחשוב מחוץ לקופסא, לייצר ולפתח את טעמם מבפנים ולהשפיע הם האלמנטים שהביאו ועדיין מביאים להם כוח והשפעה.

בהרצאתה, Learning from History: On Taste, Design and tastemakers, ד"ר דניאלה אוהד תדון בחשיבותו של הידע בהיסטוריה לגיבוש, פיתוח, ושידרוג הטעם, הזהות העיצובית, והשפה שיצרו חלק מן הדמויות החשובות בתולדות העיצוב. ד"ר דניאלה אוהד היא הסטוריונית עיצוב, מרצה בבתי ספר לעיצוב בניו יורק, חוקרת עיצוב ותרבות החומר, כותבת, אוצרת ומובילת טעם בעלת שם בינלאומי.

אל תחמיצו: לעמוד האירוע בפייסבוק לחצו כאן!

מתעניינים/ות בלימודים בשנקר?

התקשרו עכשיו למרכז המידע והרישום 1-800-55-1111, או השאירו פרטים ונחזור אליכם >>

התקשרו אלינו 1-800-55-1111, או השאירו פרטים ונחזור אליכם >>