הפתעה: רכישות חדשות - אורית חופשי בתערוכה קבוצתית במוזיאון ג'נט טרנר להדפס בקליפורניה

עבודותיה מעוררות ההשראה של אורית חופשי, אמנית ומרצה בבית הספר לאמנות רב-תחומית מוצגות כעת ב"הפתעה: רכישות חדשות" במוזיאון ג'נט טרנר להדפס בצ'קו קליפורניה. התערוכה מציגה עבודות חדשות שנרכשו לאוסף המוזיאון ומציעה הזדמנות להכיר את האוסף בצורה קרובה ומיידית.

חופשי היא אמנית, יוצרת, מלמדת הדפס במחלקה לאמנות רב-תחומית ורישום במחלקה לתקשורת חזותית, בעלת תואר שני מברטון-הול (אוניברסיטת לידס הבריטית) ובוגרת האקדמיה לאמנות של פנסילבניה, ומכללת ויצ"ו-קנדה לעיצוב בחיפה.

עבודותיה הוצגו בתערוכות יחיד וקבוצתיות בגלריות ומוזיאונים מובילים ברחבי העולם, בין היתר בגלריה לוקס לאמנות עכשווית בפילדלפיה, גלרית ליסט באוניברסיטת סוורטמור, פנסילבניה, גלריה ג'ורג' ביליס בלוס אנג'לס, מוזיאון ישראל בירושלים, מוזיאון תל-אביב לאמנות, מוזיאון חיפה, הביאנלה לרישום בירושלים והמוזיאון הפתוח של תפן. היא מיוצגת על-ידי Locks Gallery בפילדלפיה ובגלריית Shulamit בקליפורניה וזוכה לשבחים רבים על עבודותיה גדולות הממדים.

​בראש העמוד: פרט מתוך Effusion, 2012, Rubbing on hand made Kozo and Abaca Paper 200 x 200cm